Deprecated: Function create_function() is deprecated in /usr/home/lsw_data_ws_dro/vanesch/www.leevboerderijheterfdeel.nl/www/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /usr/home/lsw_data_ws_dro/vanesch/www.leevboerderijheterfdeel.nl/www/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
 intake - Leevboerderij Het Erfdeel

intake

Denk je dat je wellicht door ons geholpen kunt worden? Dan is het van belang uit te zoeken of we bij elkaar passen. Je kunt contact opnemen met de beheerders en de boerderij  bezoeken om alles te bekijken en sfeer te proeven. Het is dan aan jou om te beslissen of je de intakeprocedure wil starten. Hiervoor hebben we een vaste werkwijze. Je krijgt van ons eerst een intakeformulier. Wanneer je dit hebt ingevuld volgt er zo snel mogelijk een intakegesprek. Hierin praten we door over de reden waarom je in de boerderij wilt wonen, wat je er wilt leren, op wat voor termijn en of de financiële middelen toereikend zijn. We vertellen je wat wij je kunnen bieden en wat voor ons belangrijk is.

Op deze manier scheppen we over en weer een beeld om te kijken of we bij elkaar passen. Vind je dat je bij ons past en is dat wederzijds, dan starten we altijd met een proeftijd van twee maanden. Tijdens deze maand zet je samen met je begeleider je doelstellingen om in een begeleidingsplan. Ook koppelen we je aan een buddy (maatje) die je wegwijs kan maken in allerlei dingen.

Wil je nog wat meer weten, maar ben je nog niet toe aan het invullen van het aanmeldformulier? Bel dan gerust; 0183-510658. We willen je vragen graag beantwoorden.

aanmeldformulier


GeslachtCopyright © 2012 Leevboerderij Het Erfdeel - Realisatie KM Design
Javascript is uitgeschakeld in uw browser, sommige onderdelen werken mogelijk niet naar behoren.