Deprecated: Function create_function() is deprecated in /usr/home/lsw_data_ws_dro/vanesch/www.leevboerderijheterfdeel.nl/www/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /usr/home/lsw_data_ws_dro/vanesch/www.leevboerderijheterfdeel.nl/www/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
 kosten - Leevboerderij Het Erfdeel

kosten

Van elke gast vragen we een bijdrage in de kosten per maand. Voor dit bedrag heb je naast je woonruimte ook je levensonderhoud en begeleiding. Daarom is het belangrijk dat je inkomsten hebt uit werk, studiefinanciering of een uitkering.

Voor de kosten van begeleiding kan een aanvraag bij de gemeente ingediend worden voor een bijdrage vanuit de WMO. Deze aanvraag wordt door gemeente beoordeeld o.b.v. de zorgvraag.

De bijdrage die we vragen staat in verhouding tot wat we bieden, maar dekken helaas niet de kosten. Naast de bijdrage van onze gasten bestaan onze inkomsten uit giften van particulieren en kerken, sponsoring en gelden uit acties.

Copyright © 2012 Leevboerderij Het Erfdeel - Realisatie KM Design
Javascript is uitgeschakeld in uw browser, sommige onderdelen werken mogelijk niet naar behoren.